Qui hi ha darrera raval 58?

Raval58 es un petit taller familiar nascut a Artés (el Bages) a mans de la Teresa, la Laura i l'Aina.

 

El nostre principal objectiu es crear coses boniques per als més menuts de la casa. Oferim roba i complements tant per anar a l'escola com per utilitzar dins de la casa, tots dissenyats i cosits per nosaltres.

 

A més a més, des d'aquest 2020, també podeu trobar a la nostra web i al nostre taller diferents joguines i jocs eco-friendly.

 

Treballem per oferir un producte de qualitat, artesanal i creat amb molt d'amor i afecte. 

 

Roba infantil feta a mà

Què oferim?

Productes fets a mà

A Raval58 dissenyem i cosim robetes i complements per a nadons i infants, pensants per anar a l'escola o fer servir a casa. Escollim els millors tèxtils amb estampats ben divertits i originals.

 

Entre els nostres productes podeu trobar:

· Bates

· Motxilles

· Pitets

· Tovallons

· Tovalloles

· Coixins

· Mantes

· Canviadors

 


Joguines eco-friendly

Sabem que no és fàcil trobar joguines eco-friendly i ecològiques, que siguin respectuoses amb el medi ambient a certes zones de Catalunya, com el cas del Bages.

 

Per això, hem decidir posar-ho més fàcil per a les famílies que volen educar als seus infants amb valors com la sostenibilitat o la ecologia. A través de productes de diferents jocs de marques com Londji, PlanToys o Boum!, us fem arribar joguines que no contenen ni elements tòxics ni han sigut fabricades amb plàstics.

 

Puzzles, jocs de taula, ampolles sensorials, jocs simbòlics i sonalls. Tots ells fabricats amb materials biodegradables o reciclats per tal d'oferir productes que ajudin a les famílies que tant ho desitgen poder consumir d'una forma més sostenible i responsable.